Opin ja Liittojen kirja

Luku 8


ILMOITUS, joka annettiin Joseph Smithin, profeetan, kautta Oliver Cowderylle Harmonyssa, Pennsylvaniassa, huhtikuussa 1829. Mormonin Kirjaa käännettäessä Oliver, joka edelleen toimi kirjurina kirjoittaen profeetan sanelun mukaan, toivoi saavansa kääntämisen lahjan. Herra antoi tämän ilmoituksen vastaukseksi hänen anomiseensa. — Ilmoituksen henki määritellään, ja Aaronin lahjaa kuvaillaan.
 1. Oliver Cowdery, totisesti, totisesti minä sanon sinulle: Niin totta kuin Herra, sinun Jumalasi ja Lunastajasi, elää, sinä tulet saamaan tiedon kaikesta, mitä anot uskossa vilpittömin sydämin sekä luottaen, että saat tiedon vanhojen aikakirjojen kaiverruksista, jotka ovat muinaiselta ajalta ja sisältävät ne minun kirjoitusteni osat, joista on puhuttu minun Henkeni ilmoituksen kautta.
 2. Katso, minä olen puhuva sinulle ymmärryksessäsi ja sydämessäsi Pyhän Hengen kautta, joka on tuleva päällesi ja asuva sydämessäsi.
 3. Nyt, katso, tämä on ilmoituksen henki, katso, tämä on se henki, jonka avulla Mooses johdatti Israelin lapset Punaisen meren poikki kuivaa myöten.
 4. Tämä on siis sinun lahjasi; ahkeroi käyttää sitä, ja sinä tulet olemaan autuas, sillä se on pelastava sinut vihollistesi käsistä, jotka muuten tappaisivat sinut ja saattaisivat sielusi tuhoon.
 5. Oi, muista nämä sanat ja pidä minun käskyni. Muista, että tämä on sinun lahjasi.
 6. Mutta tämä ei ole ainoa lahjasi, sillä sinulla on toinenkin lahja, joka on Aaronin lahja. Katso, se on ilmoittanut sinulle monia asioita.
 7. Katso, ei mikään muu kuin Jumalan voima voi saada aikaan sitä, että sinulla on Aaronin lahja.
 8. Sen tähden älä epäile, sillä se on Jumalan lahja, ja sinä olet pitävä sitä hallussasi ja tekevä ihmeellisiä tekoja, eikä mikään voima voi ottaa sitä sinun hallustasi, sillä se on Jumalan tekoa.
 9. Ja sen tähden, mitä ikinä sinä pyydät minua ilmoittamaan sinulle tämän avulla, sen minä olen antava sinulle, ja sinä olet saava tietoa siitä.
 10. Muista, että ilman uskoa et voi tehdä mitään, ano siis uskossa. Älä leikittele näillä asioilla, älä ano sellaista, mitä sinun ei pitäisi anoa.
 11. Ano, että opit tuntemaan Jumalan salaisuuksia ja että voit kääntää ja saada tietoa kaikista niistä muinaisista aikakirjoista, jotka ovat olleet kätkettyinä ja jotka ovat pyhiä, ja sinulle on tapahtuva uskosi mukaan.
 12. Katso, minä olen sanonut sen. Ja minä olen sama, joka olen puhunut sinulle alusta asti. Amen.
Edellinen luku | Seuraava luku | Sisältö
Etusivu > Pyhät kirjoitukset
Luotu 1999-08-15 - Päivitetty 1999-10-05