Opin ja Liittojen kirja

Luku 23


ILMOITUS, joka annettiin Joseph Smithin, profeetan, kautta Manchesterissä, New Yorkin osavaltiossa, huhtikuussa 1830 Oliver Cowderylle, Hyrum Smithille, Samuel H. Smithille, Joseph Smith vanhemmalle ja Joseph Knight vanhemmalle. Mainittujen viiden henkilön hartaasta toivomuksesta profeetta kysyi neuvoa Herralta ja sai vastaukseksi tämän ilmoituksen.
  1. Katso, minä puhun muutamia sanoja sinulle, Oliver. Katso, autuas olet sinä etkä ole tuomion alainen. Mutta kavahda ylpeyttä, jotta et joutuisi kiusaukseen.
  2. Tee kutsumuksesi tiettäväksi kirkolle ja samoin myös maailmalle, niin sydämesi avautuu saarnaamaan totuutta tästedes ja iankaikkisesti. Amen.
  3. Katso, minä puhun muutamia sanoja sinulle, Hyrum; sillä et sinäkään ole tuomion alainen, ja sinun sydämesi on avoin ja kielesi kirvonnut, ja sinun kutsumuksenasi on kehottaa ja lakkaamatta vahvistaa seurakuntaa. Sen tähden sinulla on iäti velvollisuus kirkkoa kohtaan perheesi vuoksi. Amen.
  4. Katso, minä puhun muutamia sanoja sinulle, Samuel; sillä et sinäkään ole tuomion alainen, ja sinun kutsumuksenasi on kehottaa ja vahvistaa seurakuntaa; eikä sinua ole vielä kutsuttu julistamaan maailman edessä. Amen.
  5. Katso, minä puhun muutamia sanoja sinulle, Joseph, sillä et sinäkään ole tuomion alainen, ja myös sinun kutsumuksenasi on kehottaa ja vahvistaa seurakuntaa, ja tämä on sinun velvollisuutesi tästedes ja iankaikkisesti. Amen.
  6. Katso, minä ilmoitan sinulle, Joseph Knight, näillä sanoilla, että sinun on otettava ristisi, mihin sisältyy, että sinun on rukoiltava ääneen maailman edessä samoin kuin salassa ja perheesi ja ystäviesi keskuudessa kaikkialla.
  7. Ja katso, sinun velvollisuutenasi on liittyä totiseen kirkkoon ja antaa kielesi puhua kehotusta herkeämättä, jotta saisit työmiehelle kuuluvan palkan. Amen.
Edellinen luku | Seuraava luku | Sisältö
Etusivu > Pyhät kirjoitukset
Luotu 1999-08-15 - Päivitetty 1999-10-05