Opin ja Liittojen kirja

Luku 25


ILMOITUS, joka annettiin Joseph Smithin, profeetan, kautta Harmonyssa, Pennsylvaniassa, heinäkuussa 1830. — Herran sana Emma Smithille, profeetan vaimolle. — Emman velvollisuudet määritellään, ja hänelle osoitetaan suurenmoisia toimintamahdollisuuksia. — Herran kehotukset koskevat kaikkia.
 1. Kuule Herran, sinun Jumalasi, ääntä, minun puhuessani sinulle, Emma Smith, tyttäreni; sillä totisesti minä sanon sinulle: Kaikki, jotka ottavat vastaan evankeliumini, ovat poikia ja tyttäriä minun valtakunnassani.
 2. Minä annan sinulle ilmoituksen tahdostani, ja jos sinä olet uskollinen ja vaellat hyveen poluilla minun edessäni, minä olen varjeleva henkeäsi, ja sinä tulet saamaan perintöosan Siionissa.
 3. Katso, sinun syntisi ovat sinulle anteeksiannetut, ja sinä olet valittu nainen, jonka minä olen kutsunut.
 4. Älä napise sen tähden, mitä et ole nähnyt, sillä se on salattu sinulta ja maailmalta minun viisauteni mukaisesti, kuten on käyvä ilmi.
 5. Ja tehtävänäsi, johon olet kutsuttu, on toimia palvelijani Joseph Smith nuoremman, miehesi, rohkaisijana hänen ahdistuksissaan, puhuen lohdutuksen sanoja sävyisyyden hengessä.
 6. Ja sinun tulee mennä hänen mukanaan hänen lähtiessään ja olla hänen kirjurinsa, silloin kun ei ole ketään hänelle kirjuriksi, jotta voin lähettää palvelijani Oliver Cowderyn minne haluan.
 7. Ja sinut asetetaan hänen kätensä alla selittämään kirjoituksia ja kehottamaan seurakuntaa, sen mukaan kuin minun Henkeni sinulle antaa.
 8. Sillä hän panee kätensä sinun päällesi, ja sinä saat Pyhän Hengen, ja sinun on käytettävä aikasi kirjoittamiseen ja paljon oppimiseen.
 9. Eikä sinun tarvitse peljätä, sillä miehesi on tukeva sinua kirkossa; sillä sen jäseniä varten on hänen kutsumuksensa, jotta kaikki, mitä ikinä minä tahdon, ilmoitettaisiin heille heidän uskonsa mukaan.
 10. Ja totisesti minä sanon sinulle: Pane pois se, mikä on tästä maailmasta, ja etsi sitä, mikä on paremmasta maailmasta.
 11. Ja sinä saat myös tehtäväksi laatia sen mukaan kuin sinulle annetaan, kokoelman hengellisiä lauluja, sellaisen, joka on minulle otollinen, kirkkoani varten.
 12. Sillä sieluni iloitsee laulusta, joka tulee sydämestä; vanhurskaiden laulu merkitsee minulle rukousta, ja siihen tulee vastauksena siunaus heidän päänsä päälle.
 13. Ylennä sen tähden sydämesi ja riemuitse ja pysy liitoissa, jotka olet tehnyt.
 14. Pysy sävyisyyden hengessä ja kavahda ylpeyttä. Sielusi iloitkoon miehestäsi ja siitä kirkkaudesta, joka on tuleva hänen osakseen.
 15. Pidä alati minun käskyni, niin olet saava vanhurskauden kruunun. Ellet näin tee, et voi päästä sinne missä minä olen.
 16. Totisesti, totisesti minä sanon sinulle, että tämä on minun ääneni kaikille. Amen.
Edellinen luku | Seuraava luku | Sisältö
Etusivu > Pyhät kirjoitukset
Luotu 1999-08-15 - Päivitetty 1999-10-05