Opin ja Liittojen kirja

Luku 31


ILMOITUS, joka annettiin Joseph Smithin, profeetan, kautta Thomas H. Marshille syyskuussa 1830. Thomas H. Marsh oli kastettu aikaisemmin samassa kuussa ja hänet oli jo asetettu kirkkoon vanhimmaksi, kun tämä ilmoitus annettiin. — Häntä kiitetään hänen kuuliaisuudestaan ja uskollisuudestaan. — Hänelle annetaan varmuus hänen perheensä hyvinvoinnista. — Hänet määrätään saarnaamaan ja suorittamaan toimituksia. — Hänelle luvataan Puolustajan johdatus hänen palvelustehtävässään.
 1. Thomas, poikani, autuas olet sinä, koska uskot minun työhöni!
 2. Katso, sinulla on ollut paljon ahdistusta perheesi takia; kuitenkin minä tulen siunaamaan sinut ja perheesi, pienokaisesi, ja päivä tulee, jolloin he uskovat ja tuntevat totuuden ja tulevat olemaan yhtä sinun kanssasi minun kirkossani.
 3. Ylennä sydämesi ja riemuitse, sillä lähetystehtäväsi hetki on tullut, ja kielesi on kirpoava, ja sinä tulet julistamaan suuren ilon hyvää sanomaa tälle sukupolvelle.
 4. Julista sitä, mikä on ilmoitettu palvelijalleni Joseph Smith nuoremmalle. Ala tästedes saarnata, korjata eloa vainiolta, joka jo on valjennut poltettavaksi.
 5. Sivalla siis sirpilläsi kaikesta sielustasi, ja syntisi ovat sinulle anteeksiannetut, ja olet saava lyhteitä kuormaksi hartioillesi, sillä työmies on palkkansa ansainnut. Sen tähden on sinun perheesi elävä.
 6. Katso, totisesti minä sanon sinulle: Lähde perheesi luota vain vähäksi aikaa ja julista minun sanaani, ja minä olen valmistava sille paikan.
 7. Niin, minä olen avaava ihmisten sydämet, ja he ottavat sinut vastaan. Ja minä olen perustava seurakunnan sinun kauttasi.
 8. Ja sinun tulee vahvistaa sen jäseniä ja valmistaa heitä sitä aikaa varten, jolloin heidät kootaan.
 9. Ole kärsivällinen ahdistuksissa, älä herjaa herjaajia. Hallitse huonettasi sävyisästi ja ole luja.
 10. Katso, minä sanon sinulle, että sinä tulet olemaan kirkon parantaja, mutta et maailman, sillä se ei ota sinua vastaan.
 11. Mene, mihin ikinä minä tahdon ja sinä saat Puolustajalta tietää, mitä sinun on tehtävä ja mihin sinun on mentävä.
 12. Rukoile alati, ettet joutuisi kiusaukseen ja jäisi palkkaasi vaille.
 13. Ole uskollinen loppuun asti, ja katso, minä olen sinun kanssasi. Nämä sanat eivät ole ihmisestä eivätkä ihmisistä vaan ne ovat minun, Jeesuksen Kristuksen, sinun Lunastajasi sanat, Isän tahdosta. Amen.
Edellinen luku | Seuraava luku | Sisältö
Etusivu > Pyhät kirjoitukset
Luotu 1999-08-15 - Päivitetty 1999-10-05