Opin ja Liittojen kirja

Luku 99


ILMOITUS, joka annettiin Joseph Smithin, profeetan, kautta Kirtlandissä, Ohiossa, elokuussa 1833. — Ohjeita John Murdockille hänen työstään Herran palveluksessa.
  1. Katso, näin sanoo Herra palvelijalleni John Murdockille: Sinä olet kutsuttu menemään maan itäosiin, kulkemaan talosta taloon, kylästä kylään ja kaupungista kaupunkiin julistaaksesi iankaikkista evankeliumiani niiden asukkaille keskellä vainoa ja jumalattomuutta.
  2. Ja se, joka ottaa vastaan sinut, ottaa vastaan minut, ja sinulla on oleva voima julistaa minun sanaani Pyhän Henkeni osoittamiseksi.
  3. Ja se, joka ottaa vastaan sinut niin kuin lapsi, ottaa vastaan minun valtakuntani, ja autuas on hän, sillä hän saa laupeuden.
  4. Ja sen, joka hylkää sinut, hylkäävät minun Isäni ja hänen huoneensa, ja sinun tulee puhdistaa jalkasi piilopaikassa tien varrella todistukseksi heitä vastaan.
  5. Ja katsokaa ja nähkää, minä tulen pian tuomitsemaan, osoittamaan kaikille heidän jumalattomat tekonsa, joita he ovat tehneet minua vastaan, niin kuin kirjassa on minussa kirjoitettu.
  6. Ja nyt, totisesti minä sanon sinulle, että sinun ei ole hyväksi lähteä, ennen kuin on pidetty huolta lapsistasi ja on huolehtien lähetetty heidät piispan luo Siioniin.
  7. Ja joidenkin vuosien kuluttua voit sinäkin, jos anot sitä minulta, matkustaa hyvään maahan ottamaan haltuusi perintöosasi;
  8. muuten jatka evankeliumini julistamista, kunnes sinut otetaan pois. Amen.
Edellinen luku | Seuraava luku | Sisältö
Etusivu > Pyhät kirjoitukset
Luotu 1999-08-14 - Päivitetty 1999-10-05